Levering uit voorraad

Bedrukkingen in eigen beheer

Op maat gemaakte producten

Home » Bekers en medailles

Bekers en medailles

In onze webshop zijn allerlei soorten bekers en medailles te vinden. Voor iedere sport en elk soort evenement vind je bij ons een geschikte prijs. Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat je verrassen door de vele mogelijkheden bij het personaliseren van je prijzen. Bij ons stel je gemakkelijk een mooi aandenken aan het evenement dat je organiseert samen.

Bekers en medailles voor voetbal, hockey, tennis en andere sporten

Naast bekers en medailles die voor alle sporten te gebruiken zijn, verkopen wij ook prijzen die speciaal voor bepaalde sporten zijn gemaakt. Zo verkopen we onder andere speciale voetbalbekers waarin de sport op een prachtige manier wordt afgebeeld. Voor zowel onze bekers als voor onze medailles geldt dat ze leverbaar zijn met een door u uitgekozen afbeelding. Hierdoor kunt u een algemene beker of medaille toespitsen op de desbetreffende sport. Daarnaast vind je bij ons ook speciale medailles voor tennis, hockey, judo en andere sporten, waarbij de sporten op een originele wijze gevisualiseerd worden.

Bestel nu eenvoudig online je prijzen!

De bekers en medailles uit onze webshop zijn van uitstekende kwaliteit, scherp geprijsd en worden snel geleverd. Bestel ze nu, je krijgt er zeker geen spijt van! Als je meerdere prijzen tegelijk bestelt, profiteer je bovendien van lagere verzendkosten, want ongeacht de grootte van je bestelling blijven deze kosten gelijk. Bel voor meer informatie over de mogelijkheden naar 0162-714819.