Levering uit voorraad

Bedrukkingen in eigen beheer

Op maat gemaakte producten

Home » Hockey beker kopen

Hockey beker kopen

Organiseer je een hockeytoernooi en wil je een hockeybeker kopen? Of wil je een team dat kampioen is geworden verrassen met een mooi aandenken? In onze webshop vind je prachtige hockeybekers en andere prijzen om te kopen. Onze sportprijzen zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Als je bovendien al je prijzen tegelijk bestelt, bespaar je ook nog eens op de verzendkosten.

Moeiteloos een scherp geprijsde hockeybeker kopen

Overweeg ook eens om naast een hockeybeker medailles voor de winnaars te kopen. Onze speciale hockeymedailles zijn gegarandeerd een mooi aandenken aan de overwinning. Daarnaast kun je onze algemenere medailles ook eenvoudig aanpassen met een afbeelding van een hockeyer. Voor welke prijs je ook kiest, je zult de winnaars zeker een mooie herinnering aan de wedstrijd of het toernooi geven. Ook als je iedereen een mooi aandenken wilt meegeven, is dat bij ons mogelijk. Laat dan bijvoorbeeld vaantjes drukken. Deze zijn scherp geprijsd, dus je kunt ze voor een gering bedrag voor iedere speler bestellen.

Bestel eenvoudig een gepersonaliseerde hockeybeker

Kies voor onze webshop als je eenvoudig een hockeybeker wilt kopen. In een paar muisklikken heb je al een volledig gepersonaliseerde prijs. Bovendien ontvang je dankzij onze snelle levering je bestelling al snel. Kleine bestellingen worden binnen drie werkdagen verzonden en grote bestellingen binnen vijf werkdagen. Bestel je hockey beker en andere prijzen nu, we zijn je graag van dienst! Voor meer informatie kun je bellen naar 0162-714819.