Levering uit voorraad

Bedrukkingen in eigen beheer

Op maat gemaakte producten

Home » Hockey medaille

Hockey medaille

Wil je een hockeymedaille bestellen voor een wedstrijd, toernooi of een team dat kampioen geworden is? Bestel deze dan in onze webshop. Onze medailles zijn van uitstekende kwaliteit, zijn scherp geprijsd en je personaliseert ze eenvoudig. Zo kies je bijvoorbeeld uit verschillende medaillelinten en bepaal je zelf welke tekst op de medaille gegraveerd wordt. Voor een goedkopere medaille, is het mogelijk om de tekst door middel van een sticker te laten drukken of geen tekst erop te laten zetten.

Gemakkelijk een hockeymedaille bestellen die aan al je wensen voldoet

De hockeymedailles die je in onze webshop kunt bestellen zijn beschikbaar in de kleuren goud, zilver en brons. Als je een ander soort medaille tegenkomt die meer aan je wensen voldoet, is het zelfs mogelijk om er een afbeelding van een hockeyer op te laten zetten. Deze zit bij de prijs inbegrepen. Met het uitgebreide assortiment en deze optie erbij slaag je zeker voor de perfecte hockeymedaille. Bovendien hoef je er niet de hoofdprijs voor te betalen, want onze medailles zijn net als onze andere trofeeën scherp geprijsd.

Gegarandeerd een snelle levering

Het bestellen van een hockeymedaille die aan al je wensen voldoet kan haast niet gemakkelijker. Naast de eenvoudige manier waarop je de medailles personaliseert, ontvang je de bestelling ook nog eens snel. Met onze grote voorraad garanderen we een snelle levering. Kleine bestellingen verzenden we binnen drie werkdagen en grote bestellingen binnen vijf werkdagen. Op die manier kun je ook als het team onverwachts kampioen is geworden nog een prijs voor ze bestellen. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0162-714819.