Levering uit voorraad

Bedrukkingen in eigen beheer

Op maat gemaakte producten

Home » Kampioensbeker kopen

Kampioensbeker kopen

Is een van de teams van je club kampioen geworden en wil je voor hen een kampioensbeker kopen? Of organiseer je binnenkort een toernooi en wil je daarbij een prachtige prijs uitreiken? Bestel dan nu je kampioensbeker bij Sportprijzentopper.nl. Dan weet je zeker dat je een prijs van goede kwaliteit koopt en deze bovendien snel in huis hebt. Grote bestellingen worden namelijk binnen vijf werkdagen verzonden en bestellingen onder €50,- zelfs binnen drie werkdagen.

Gemakkelijk en snel een kampioensbeker kopen

Door onze snelle levering kun je zelfs op de valreep nog een prachtige kampioensbeker kopen. Wij garanderen je korte levertijden, omdat we een grote voorraad hebben en veel in eigen beheer hebben. Dus ook als een team van je club onverwacht kampioen is geworden en je nog niet over een kampioensbeker beschikt, kun je er alsnog op tijd een kopen. Als je toch bezig bent, bestel er dan meteen speciale kampioensmedailles bij en zet ze nog eens extra in het zonnetje. Dan betaal je alleen extra voor de medailles, want de verzendkosten blijven hetzelfde, ongeacht de grootte van de bestelling.

Bestel de andere benodigde sportprijzen er gelijk bij

Voor de kampioensbekers die je bij ons kunt kopen, geldt dat ze eenvoudig te personaliseren zijn. Zo zijn ze voor iedere sport te gebruiken en kies je zelf eenvoudig welke tekst je op het tekstplaatje wilt laten zetten. Bestel je kampioensbeker vandaag nog en bespaar op de verzendkosten door de andere sportprijzen die je nodig hebt er meteen bij te bestellen. Heb je vragen over ons assortiment aan kampioensbekers? Of heb je een snellere levering nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162-714819. Wij zijn je graag van dienst!