Levering uit voorraad

Bedrukkingen in eigen beheer

Op maat gemaakte producten

Home » Kampioensmedaille

Kampioensmedaille

Een kampioensmedaille is een prachtig aandenken aan een gewonnen toernooi of kampioenschap. Zeker als het gaat om een heel seizoen, wil je de winnaars even goed in het zonnetje zetten. Ze hebben per slot van rekening het hele seizoen hun best gedaan. Dan is een gepersonaliseerde kampioensmedaille uit onze webshop zeker een mooie beloning voor deze prestatie.

Geef de kampioenen een gepersonaliseerde kampioensmedaille

De kampioensmedailles die je bij ons kunt bestellen, zijn er in allerlei variaties. Zo zijn er zowel algemene medailles die voor elke sport te gebruiken zijn als bijvoorbeeld speciale hockeymedailles. Daarnaast kun je kiezen uit een breed of een smal medaillelint in verschillende kleuren. Zo kun je eenvoudig de kleuren van je club in de medaille verwerken. Je kunt de medaille zelfs nog verder personaliseren door de medaille te laten graveren. Dan wordt het al helemaal een speciaal aandenken aan het gewonnen kampioenschap.

Bekijk ook onze andere sportprijzen

Naast kampioensmedailles kun je bij ons ook andere sportprijzen kopen, waaronder bekers en vaantjes. Zo kun je de kampioenen nog eens extra in het zonnetje zetten. Bestel je kampioensmedaille en andere sportprijzen nu en profiteer van onze snelle levering. Kleine bestellingen worden binnen drie werkdagen verzonden en grote binnen vijf werkdagen. Of neem voor vragen contact met ons op door te bellen naar 0162-714819.