Home » Medailles

Medailles

In onze webshop kun je prachtige medailles kopen voor diverse sporten in verschillende maten. Of het nu gaat om tennis, hockey, voetbal, judo of een andere sport, bij ons slaag je zeker. De mogelijkheden voor het personaliseren van de sportmedailles die je bij ons kunt bestellen, zijn eindeloos.

Medailles 50mm

Medailles 70mm

Medaillelint

Eenvoudig medailles voor een heel team kampioenen kopen

Of je nu medailles nodig hebt voor een enkele kampioen of een heel team kampioenen, met onze lage prijzen kun je er voor iedereen een kopen. Dat is wel zo fijn, want alle spelers hebben er per slot van rekening hard voor gewerkt om kampioen te worden. Naast medailles kun je bij ons ook prachtige trofeeën kopen. Ook voor deze bekers geldt dat ze gemakkelijk te personaliseren zijn tegen een kleine prijs.

Bekijk ook onze andere prijzen

Sportmedailles kun je bij ons zowel in goud, zilver als in brons bestellen. Op die manier kun je de nummers twee en drie ook even in het zonnetje zetten. Als je de sportmedailles bij ons besluit te bestellen, denk er dan eens over om naast medailles ook een wisselbeker te kopen. Deze is ideaal voor een jaarlijks terugkerend toernooi, want dan kun je dezelfde beker gewoon opnieuw gebruiken.

Onze medailles zijn van goede kwaliteit en onze levering is snel

Onze sportmedailles zijn zeker het bestellen waard. De medailles die je bij ons kunt kopen, zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn ze, doordat wij beschikken over een grote voorraad en we ze zelf bedrukken, snel te leveren. Kleine bestellingen worden binnen drie werkdagen verzonden en grote bestellingen binnen vijf werkdagen. Zo heb je de bestelde medailles snel in huis. Heb je vragen over de sportmedailles die je bij ons kunt bestellen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0162-714819.