Levering uit voorraad

Bedrukkingen in eigen beheer

Op maat gemaakte producten

Home » Trofee kopen

Trofee kopen

Organiseer je een sportevenement en wil je daarvoor een trofee kopen? Bestel je trofee dan eenvoudig online in onze webshop. Profiteer van ons uitgebreide assortiment, onze lage tarieven en onze snelle levering. Daarnaast heb je bij ons veel mogelijkheden voor het personaliseren van je prijs. Zo geef je de winnaars of deelnemers een mooi aandenken aan je evenement.

Bij ons kun je een trofee voor ieder soort evenement kopen

Een sportevenement is natuurlijk niet compleet zonder trofee, dus bij ons kun je voor allerlei sportdisciplines er een kopen. Naast voetbalbekers vind je bij ons ook hockeybekers en bekers die voor allerlei disciplines te gebruiken zijn. Bij het kopen van de trofee, heb je zelfs de mogelijkheid om er een afbeelding aan toe te voegen. Op die manier pas je de beker eenvoudig aan volgens de sport van het evenement dat je organiseert. Voor de afbeelding hoef je niet eens extra te betalen, want deze zit samen met het tekstplaatje al bij de prijs van de trofee inbegrepen.

Koop je trofee bij de sportprijzenexpert

Kies ervoor om je trofee bij de expert in sportprijzen te kopen. Je krijgt er zeker geen spijt van, want onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Daarnaast profiteer je door bij ons te bestellen van een snelle levering en lage prijzen. Onze kleine bestellingen worden binnen drie werkdagen verzonden en onze grote bestellingen binnen vijf werkdagen. Dus bestel je sportprijzen nu of neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0162-714819.