Levering uit voorraad

Bedrukkingen in eigen beheer

Op maat gemaakte producten

Home » Vaantjes laten maken

Vaantjes laten maken

Organiseer je een evenement of toernooi en wil je als aandenken hieraan gepersonaliseerde vaantjes laten maken? Dat is bij ons eenvoudig. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren vaantjes. Ook voor de opdruk heb je de keuze uit verschillende kleuren. Bovendien kun je een afbeelding op het vaantje laten drukken. Voor welke soort sport of aangelegenheid je ook vaantjes wilt laten maken, met onze vele mogelijkheden vind je er zeker een die op je wensen aansluit.

Betaalbare vaantjes laten maken in allerlei soorten en maten

Gepersonaliseerde vaantjes laten maken hoeft niet duur te zijn. Onze vaantjes zijn betaalbaar, waardoor je alle deelnemers van een mooi aandenken kunt voorzien zonder daar te veel geld aan uit te geven. Dan houd je ook geld over om de kampioenen extra in het zonnetje te zetten. Bekijk bijvoorbeeld ook onze prachtige wedstrijdbekers. Ook deze personaliseer je gemakkelijk. Bovendien zijn ze beschikbaar in allerlei soorten en maten.

Ontdek de mogelijkheden

Kies ervoor om je vaantjes en andere sportprijzen door ons te laten maken. Dan profiteer je van veel mogelijkheden, betaalbare prijzen en een snelle levering. Kleine bestellingen verzenden we binnen drie werkdagen en grote bestellingen binnen vijf werkdagen. Bestel je vaantjes nu, ze zijn al verkrijgbaar vanaf een oplage van tien stuks. Of neem voor vragen contact met ons op door te bellen naar 0162-714819.