Levering uit voorraad

Bedrukkingen in eigen beheer

Op maat gemaakte producten

Home » Voetbal medailles

Voetbal medailles

Speciale voetbalmedailles zijn een prachtige prijs voor een voetbalteam dat net kampioen is geworden of voor de winnaars van een toernooi. Onze voetbalmedailles zijn te bestellen in goud, zilver en brons. Daarnaast kies je uit verschillende kleuren en breedten voor het medaillelint. Bovendien is het mogelijk om een tekst in de voetbalmedailles te laten graveren.

Bestel voetbalmedailles die aan al je wensen voldoen

Bij ons is het eenvoudig om een medaille of andere sportprijs te bestellen die aan al je wensen voldoet. De vele mogelijkheden zorgen ervoor dat je veel inbreng hebt bij de bestelling van je prijs. Je kunt bij het bestellen van je voetbalmedaille zelfs de leverdatum bepalen. Op die manier weet je zeker dat je prijs op tijd aankomt. Naast voetbalmedailles kun je bij ons ook een prachtige voetbalbeker bestellen. Deze zijn te gebruiken voor allerlei evenementen, zoals wedstrijden, toernooien en gewonnen kampioenschappen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor gepersonaliseerde voetbalvaantjes. Deze zijn scherp geprijsd, waardoor je ze aan alle deelnemers van je sportevenement kunt geven.

Neem contact op voor een nog snellere levering

Het bestellen van een voetbal medaille kan haast niet sneller en makkelijker dan bij ons. De levering van je voetbalmedailles is vaak al snel mogelijk. Dit komt doordat wij over een grote voorraad sportprijzen beschikken en zelf het bedrukken verzorgen. Kleine bestellingen worden verzonden binnen drie werkdagen en grote bestellingen binnen vijf werkdagen. Mocht je een snellere levering nodig hebben, is dat in overleg ook vaak een optie. Neem dus gerust contact met ons op door te bellen naar 0162-714819.