Levering uit voorraad

Bedrukkingen in eigen beheer

Op maat gemaakte producten

Home » Wisselbeker kopen

Wisselbeker kopen

Organiseer je een jaarlijks terugkerend toernooi en wil je hiervoor een wisselbeker kopen? Bestel deze dan bij ons. Dan heb je een ruime keuze, kun je de beker eenvoudig personaliseren en profiteer je van een snelle levering en lage prijs. Wat wil je nog meer? Kies ervoor om een wisselbeker te kopen van de expert in de online verkoop van sportprijzen: Sportprijzentopper.nl.

Naast een wisselbeker kun je ook verschillende medailles kopen

De wisselbekers en andere trofeeën die je bij ons kunt kopen zijn beschikbaar in allerlei maten en voor verschillende soorten sporten. Je hebt zelfs de keuze uit verschillende soorten afbeeldingen om op de wisselbeker te laten graveren. Daardoor vind je bij Sportprijzentopper.nl zeker wat je zoekt. Wil je de winnaars een blijvende herinnering aan je evenement geven? Dat kan door naast de wisselbeker ook medailles te kopen. Daarom kun je bij ons naast wisselbekers ook verschillende soorten medailles kopen. Ook in deze medailles kun je eenvoudig een tekst laten graveren. Zo geef je moeiteloos een op maat gemaakt aandenken cadeau.

Bestel al je sportprijzen tegelijk voor een voordelige verzending

Kies ervoor om je wisselbeker te kopen bij de online expert in sportprijzen. Wij zorgen ervoor dat je je aankoop snel in huis hebt en deze aan al je wensen voldoet. Bestel nu je wisselbeker. Wil je ook medailles laten maken? Bestel die er dan gelijk bij, want de verzendkosten blijven hetzelfde, ongeacht de grootte van je bestelling. We verzenden grote bestellingen binnen vijf werkdagen en kleine bestellingen zelfs al binnen drie werkdagen. Voor vragen of meer informatie over onze prijzen kun je bellen naar 0162-714819.